Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mezőgazdasági Kisüzem pályázat VP2-6.3.1-16 Pályázatkészítés

 

          Mezőgazdasági Kisüzem pályázat

                                   

 A felhívás címe: Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

A felhívás kódszáma: VP2-6.3.1-16

4,5 millió Ft ban támogatásban részesülhet

A támogatást igénylő az üzleti tervben vállalja, hogy, legkésőbb a Támogatói Okirat hatálybalépésétől számított 4. év végére a mezőgazdasági termelő tevékenységből származó  üzemmérete meghaladja a 6000 eurót, vagy a mezőgazdasági termelésből és Annex 1 termék feldolgozási tevékenységből származó értékesítés nettó árbevétele meghaladja a 6000 eurót.

A támogatás igénybevételének általános feltételei:

I. A projekt tervezés és megvalósítása során kérjük, vegye figyelembe, hogy a projektben létrehozott eredményeknek meg kell majd felelniük az alábbi elvárásoknak:

1. A projektnek megfelelően kidolgozottnak kell lennie, a támogatási kérelem pontjait ki kell tölteni.

2. A támogatást igénylőnek a támogatási kérelem benyújtására szolgáló elektronikus felületen részletes üzleti tervet kell benyújtania.

3. A támogatást igénylő a támogatási időszak alatt (2016 – 2020) egy alkalommal részesülhet támogatásban a VP2-6.3.1-16 azonosítószámú „Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése” című felhívás keretein belül.

4. A projektnek meg kell felelnie a felhívás mellékleteiben illetve, az ÁÚF című dokumentumban foglalt egyéb feltételeknek.

5. A művelet megvalósítását szolgáló gazdasági esemény megtörténtét hitelesen igazoló eredeti dokumentumoknak az ügyfél nyilvántartásában fizikailag elkülönítetten, ellenőrzésre alkalmas, rendezett formában rendelkezésre kell állniuk és köteles azokat a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően megőrizni.

6. Egy életvitelszerű tartózkodási helyről kizárólag egy kedvezményezett lehet jogosult a támogatásra, amennyiben egy életvitelszerű tartózkodási helyről több kérelem érkezik be, akkor a magasabb pontszámot elért pályázó lesz a kedvezményezett. Amennyiben egy adott életvitelszerű tartózkodási helyről beérkezett támogatási kérelem jóváhagyásra került, akkor a benyújtási időszakon belül a következő szakasz zárásig ugyanarról az életvitelszerű tartózkodási helyről beérkezett támogatási kérelem elutasításra kerül, függetlenül annak pontszámától.

7. Annak a kedvezményezettnek, aki már részesült az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból - a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához igényelhető támogatásban, nem ítélhető meg újabb támogatás a VP2-6.3.1-16 azonosítószámú „Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése” című felhívás keretein belül AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1305/2013/EU RENDELETÉNEK

                HíVJON ELKÉSZÍTJÜK PÁLYÁZATÁT

                          Tel:  20 9 427 289

                    AGROCONSULTING